Dutch Italian English

HOME » CAMPING

BEL MIJ TERUG

Wilt u dat wij u terugbellen?
Vul dan hieronder uw telefoonnummer in. Dan bellen wij u zo snel mogelijk terug

Holliday village international sport

Het chaletpark was voorheen een typisch Italiaanse familiecamping. Dat betekent dat veel gezinnen uit de regio voor het weekend even naar de camping komen. Dus de weekenden zijn veel drukker dan de rest van de week. Op het middengedeelte van het terrein hebben met name de Italianen hun "tweede huis". Dit hebben ze vaak op geheel eigen wijze vorm gegeven. Deze gezellige Italiaanse creaties zijn heel anders dan de strakke plaatsen die wij in Nederland gewend zijn.
Het chaletpark heeft een uitzicht tot in Zwitserland en ligt direkt aan het meer. Het heeft een kiezelstrand welke langzaam afloopt, dus ideaal voor kinderen. Waterschoentjes zijn aan te raden.

U vindt op het chaletpark een zwembad met drie glijbanen ( met toezicht ), kinderbad, hydromassage, zonneterras en kiosk. De entreekaarten voor dit zwembad zijn bij de huurprijs inbegrepen. Het zwembad is geopend van eind mei tot begin september.
Er is een speeltuin met trampolinepark, voetbalveld, tennisveld, tafeltennistafel, jeugdhonk, restaurant/pizzeria ( ook afhaal ) www.pizzeriailpinguino.com, WIFI, haventje met strandbar.
In het hoogseizoen is er kinderanimatie en is de mini-supermarkt en wasserette geopend.
Aan de receptie wordt naast Italiaans, Nederlands, Duits en Engels gesproken.

Adres:
Holiday Village
International Sport,
Via Osteno 40,
22018 Porlezza (Co), Italië.
Tel.: 0039-034461535
www.intersportcamp.com


Image Image
Image Image
Image Image